ANTIIKIN EGYPTIN, KREIKAN JA ROOMAN MYTOLOGIA

Liisa Väisänen

3-osainen kurssi Tilaa tämä kurssi

1h / osa

Kurssin esittely

Miksi hyasintti on joulunkukka, vaikka se kukkii keväällä? Kuka kumma se ryösti Eurooppa neidon ja miksi? Ovatko mytologiat muka pelkkää satua?

Mytologia ei ole sepitettyä tarinaa vaan entisajan tapa kertoa historiaa. Kolmiosainen kurssi tutustuttaa sinut Euroopassa vaikuttaneisiin mytologiaperinteisiin aina Egyptistä Roomalaisiin. Mytologioiden tutkimus on tapa tutustua menneeseen aikaan. Mytologioiden ymmärtäminen vie meidät ihmiskulttuurin kehityksen alkulähteille.

Kurssin tiedot

Kurssilla opit Eurooppaan vaikuttaneiden suurten mytologisten kerrostumien merkitykset. Tavoite on yleissivistää, auttaa ymmärtämään historiaa ja historiankirjoitusta samalla, kun taide, joka on aina käyttänyt mytologiaa aiheistonaan avautuu täysin uudella tavalla.

Kurssin osat ovat:
1. Antiikin Egyptin Mytologia
2. Antiikin Kreikan Mytologia
3. Antiikin Rooman Mytologia

Kurssin osat ovat tilattavissa erikseen.

Yleistä tietoa kursseista

Kurssia opiskellaan TUTORS-Kurssialustalla (kurssit.tutors.fi). Rekisteröityminen on helppoa (Google tai Facebook tunnuksilla tai sähköpostilla). Tilaaminen onnistuu debit- tai credit-maksukorteilla turvallisesti PayPal-järjestelmän kautta joka on maailman suurin maksuvälittäjäoperaattori. Vaihtoehtoisesti maksu onnistuu tilisiirtona, jolloin avaamme kurssin sinulle manuaalisesti kun suoritus on saapunut tilillemme.Kurssilla käytössäsi on luentomateriaalit, kalvot, avaavat kysymykset, tehtävät ja vastaukset.Jos sinulla on ongelmia materialien käytössä, olethan meihin yhteydessä osoitteessa kurssit@tutors.fi niin autamme sinua varmasti!

x

Osta koko kurssi

Tilaa tämä kurssi

Osta kurssi osissa