EUROOPAN KULTTUURIHISTORIA – FOINIKIALAISISTA NYKYPÄIVÄÄN

Liisa Väisänen

13-osainen kurssi Tilaa tämä kurssi

1 h / osa

Kurssin esittely

Minäkö muka kreikkalainen? Tiesitkö länsimaisen individualismin alkaneen renessanassin Euroopasta? Miten koirat auttoivat afrikkalaista Homo Sapiensia voittamaan eurooppalaisen Neanderthalenin? Miksi Italian nimi tarkoittaa vasikankasvattajien maata ja Espanja tarkoitta tamaania?

Kolmetoistaosainen kurssi on yleissivistävä ja tarpeellinen kurssi kaikille. Se auttaa ymmärtämään nykypäivää opettaen, miten yhteiskunta on kehittynyt. Kurssilla sivutaan kaikkia aloja aina valtionkehityksestä talouden ja taiteen kehitykseen.
Kurssin jokainen osa on erillinen sitä voi opiskella ja tilata myös paloina.

Kurssin tiedot

Kurssilla opit ymmärtämään nykypäivän johdannaisena menneeseen. Kurssin tavoite on syvä ymmärrys ihmiskulttuurin kehityksestä Euroopassa ja eurooppalaisuudesta.

Kurssin osat ovat:
1-Esihistoria
2-Välimeren varhainen historia: Eurooppa muodostuu
3-Antiikin suuret kulttuurit
4-Keskiaika
5-Kohden uuttaa aikaa: renessanssi
6-Maailma laajenee valtamerin taakse
7-Reformaatio ja sen vaikutus elämään Euroopassa
8-Nykyaikaisen tieteellisen ajattelun synty
9-1700-luku ja valistus
10-Ranskan Vallankumous ja sen seuraukset Euroopassa
11-1800-luku ja teollistuminen
12-1900-luvun historia
13-Lähihistoria

Kurssin osat ovat tilattavissa erikseen.

Yleistä tietoa kursseista

Kurssia opiskellaan TUTORS-Kurssialustalla (kurssit.tutors.fi). Rekisteröityminen on helppoa (Google tai Facebook tunnuksilla tai sähköpostilla). Tilaaminen onnistuu debit- tai credit-maksukorteilla turvallisesti PayPal-järjestelmän kautta joka on maailman suurin maksuvälittäjäoperaattori. Vaihtoehtoisesti maksu onnistuu tilisiirtona, jolloin avaamme kurssin sinulle manuaalisesti kun suoritus on saapunut tilillemme.Kurssilla käytössäsi on luentomateriaalit, kalvot, avaavat kysymykset, tehtävät ja vastaukset.Jos sinulla on ongelmia materialien käytössä, olethan meihin yhteydessä osoitteessa kurssit@tutors.fi niin autamme sinua varmasti!

x

Osta koko kurssi

Tilaa tämä kurssi

Osta kurssi osissa