fbpx

JAPANILAINEN KULTTUURI

Henri Hirvenoja

3-osainen kurssi 10 € Tilaa tämä kurssi

45 min / osa

Kurssin esittely

Kurssin tiedot

LUENTO 1 HISTORIASTA NYKYPÄIVÄÄN
Käymme läpi Japanin valtion synnyn ja kehityksen teollisuusmahdiksi. Japani oli hyvin pitkään eristäytynyt ulkomaailmasta, mikä vaikutti voimakkaasti ihmisten väliseen hierarkiaan sekä ajattelutapaan. Kertaamme mitä vaikutteita Japani on saanut muilta mailta ja mitä se on taas antanut muille. Tarkastelemme, miten nykypäivän japanilaisessa kulttuurissa on niinkin paljon perinteitä, jotka ovat peräisin menneiltä ajoilta.

LUENTO 2 JAPANILAISEN KULTTUURIN ERITYISPIIRTEITÄ
Tämä luento kattaa laajan skaalan eri asioita: japanilaisten suhtautuminen uskontoon, japanilainen tapa – sekä bisneskulttuuri, sekä eri kulttuurin lajeja kuten teatterit/näytelmä No sekä Kabuki teatteri, urheilu (karate, judo, kendo, kyudo, sumo) Lisäksi etikettitietoa miten toimitaan japanilaisten kanssa. Millaisina japanilaiset näkevät itsensä ja minkälaisen syvän murroksen japanilainen kulttuuri on kokenut viimeisen 100 vuoden aikana.

LUENTO 3 JAPANI MATKAILUMAANA
Luento on tarkoitettu sekä niille, jotka suunnittelevat Japanin matkaa tai ovat jo olleet siellä. Japanin kiinnostunut matkailumaana on noussut valtavasti viime vuosina. Kuudessa vuodessa turistien luvut ovat nelinkertaistuneet reilusta 7 miljoonasta 30 miljoonaan vierailijaan. Japani on saanut nopeasti suosiota myös suomalaisten parissa. Suomessa saa esim. sushia, ramen-keittoa ja cosplay harrastus on kasvattanut suosiotaan. Käymme läpi tärkeimmät matkakohteet Japanissa. Kerron niistä omia kokemuksiani ja annan sisäpiirin vinkkejä, minne päin Japania kannattaa mennä ja milloin.

Yleistä tietoa kursseista

Kurssia opiskellaan TUTORS-Kurssialustalla (kurssit.tutors.fi). Rekisteröityminen on helppoa (Google tai Facebook tunnuksilla tai sähköpostilla). Tilaaminen onnistuu debit- tai credit-maksukorteilla turvallisesti PayPal-järjestelmän kautta joka on maailman suurin maksuvälittäjäoperaattori. Vaihtoehtoisesti maksu onnistuu tilisiirtona, jolloin avaamme kurssin sinulle manuaalisesti kun suoritus on saapunut tilillemme.Luentokurssilla esitellään diat joita Henri avaa tarkasti kuulijalle. Luento on käytössäsi 5 viikkoa ostohetkestä joten pystyt palaamaan ja katsomaan kiinnostavia asioita uudestaan jotta tutkimusmatkasi olisi mahdollsimman onnistunut.Jos sinulla on ongelmia materialien käytössä, olethan meihin yhteydessä osoitteessa kurssit@tutors.fi niin autamme sinua varmasti!

x

Osta koko kurssi

Tilaa tämä kurssi

Osta kurssi osissa