KAUPPA, RAHA, MAINOSTUS ja MARKKINOINTI KULTTUURIHISTORIALLISENA ILMIÖNÄ

Liisa Väisänen

1-osainen kurssi Tilaa tämä kurssi

1 h 30 min

Kurssin esittely

Miksi täitä pidettiin arvossa keskiajalla? Miksi peräsuolen nimi on rectus vaikka se on kaikkea muuta kuin suora? Miksi Ison Britannian Ranskassa sävelletyn kansallishymnin nimi on: Jumala pelastaa kuninkaan, vaikka sen tekivät parturit?

Raha pyörittää maailmaa, likainen raha, onko raha tarpeellista: kaikki ovat sanontoja ja ajatuksia, joihin olemme kaikki joskus törmänneet. Aikana, jolloin talousuutiset tuntuvat täyttävän suurimman osan uutisvirrastamme on ehkä syytä tutustua kaupan, rahan, mainonnan ja markkinoinnin kehitykseen. Ne nimittäin ovat oleellinen osa myös valtiomallien kehitystä ja Eurooppalaisen kulttuurin syntyä.

Kurssin tiedot

Kurssilla opit ymmärtämään rahan liikkeen ja kaupan sekä mainonnan historialliset merkitykset ja mekanismit. Kurssin tavoite on saada laajempi näkemys taloudesta historian ja kulttuurimme kannalta.

Yleistä tietoa kursseista

Kurssia opiskellaan TUTORS-Kurssialustalla (kurssit.tutors.fi). Rekisteröityminen on helppoa (Google tai Facebook tunnuksilla tai sähköpostilla). Tilaaminen onnistuu debit- tai credit-maksukorteilla turvallisesti PayPal-järjestelmän kautta joka on maailman suurin maksuvälittäjäoperaattori. Vaihtoehtoisesti maksu onnistuu tilisiirtona, jolloin avaamme kurssin sinulle manuaalisesti kun suoritus on saapunut tilillemme.Kurssilla käytössäsi on luentomateriaalit, kalvot, avaavat kysymykset, tehtävät ja vastaukset.Jos sinulla on ongelmia materialien käytössä, olethan meihin yhteydessä osoitteessa kurssit@tutors.fi niin autamme sinua varmasti!

x

Osta koko kurssi

Tilaa tämä kurssi

Osta kurssi osissa