MAIDEN HISTORIA JA KULTTUURI: Espanja, Italia, Ranska

Liisa Väisänen

3-osainen kurssi Tilaa tämä kurssi

1 h 45 min / osa

Kurssin esittely

Miksi Välimeren alueilla leipä murretaan ja pohjoisessa siitä haukataan? Miten verojen perusteet voivat poiketa Euroopan eri maissa kulttuurihistoriallisista syistä? Suudella vaiko kätellä, siinäpä pulma?

Kurssi opettaa tiiviissä paketissa kolmen suuren eurooppalaisen kulttuurimaan historian pääpiirteet ja sen kautta Eurooppalaisen kulttuurin muodostumista niiden kautta.

Kurssin tiedot

Kurssilla opetetaan historiaa pääpiirteittäin ja samalla näytettään syy ja seuraussuhteita. Kurssin tavoite on saattaa opiskelija ymmärtämään kutakin maata, sen kulttuuria ja sen ihmisiä ja heidän käyttäytymismallejaan paremmin.

Kurssin osat ovat:
Ranskan historia ja kultuuri
Espanja historia ja kultuuri
Italia historia ja kultuuri

Kurssin osat ovat tilattavissa erikseen.

Yleistä tietoa kursseista

Kurssia opiskellaan TUTORS-Kurssialustalla (kurssit.tutors.fi). Rekisteröityminen on helppoa (Google tai Facebook tunnuksilla tai sähköpostilla). Tilaaminen onnistuu debit- tai credit-maksukorteilla turvallisesti PayPal-järjestelmän kautta joka on maailman suurin maksuvälittäjäoperaattori. Vaihtoehtoisesti maksu onnistuu tilisiirtona, jolloin avaamme kurssin sinulle manuaalisesti kun suoritus on saapunut tilillemme.Kurssilla käytössäsi on luentomateriaalit, kalvot, avaavat kysymykset, tehtävät ja vastaukset.Jos sinulla on ongelmia materialien käytössä, olethan meihin yhteydessä osoitteessa kurssit@tutors.fi niin autamme sinua varmasti!

x

Osta koko kurssi

Tilaa tämä kurssi

Osta kurssi osissa