SALATIETEET JA NIIDEN VAIKUTUS ELÄMÄÄMME

Liisa Väisänen

11-osainen kurssi Tilaa tämä kurssi

1 h / osa

Kurssin esittely

Miksi meillä on pakottava tarve uskoa salaliittoihin? Onko kaikki salassa tehty aina välttämättä pahaa? Mitä yhteistä on astrologialla ja astronomialla tai alkemialla ja kemialla ja saako niitä edes mainita samassa lauseessa?

Salaliittoteorioita on nykyisin ja niitä on aina ollut. Mutta onko salaliitoissa perää ja ovatko okkultisiksi tulkitsemamme asiat edes oikeasti salaisia. Kurssilla asiaa tarkastellaan historiallisena ilmiönä.

Kurssin tiedot

Kurssi opettaa ymmärtämää maailmaa ja historiaa sekä pelkäämään vähemmän meille tuntemattomia asioita. Kurssin tavoite on avartaa maailmankatsomusta ja saattaa meidät ymmärtämään toisin ajattelevia ihmisiä.

Kurssin osat ovat:
1. Astrologia
2. Alkemia
3. Ruusuristiläisyys
4. Illuminaatit
5. Vapaamuurarius
6. Muuta salaliittoina tunnetut järjestöt
7. 911, Notredame jne…
8. Terrorismi
9. Maailman lopun teoriat
10. Pandemiat
11. Taiteen vaikutukset, salat, tulkinta ja seuraukset

Kurssin osat ovat tilattavissa erikseen.

Yleistä tietoa kursseista

Kurssia opiskellaan TUTORS-Kurssialustalla (kurssit.tutors.fi). Rekisteröityminen on helppoa (Google tai Facebook tunnuksilla tai sähköpostilla). Tilaaminen onnistuu debit- tai credit-maksukorteilla turvallisesti PayPal-järjestelmän kautta joka on maailman suurin maksuvälittäjäoperaattori. Vaihtoehtoisesti maksu onnistuu tilisiirtona, jolloin avaamme kurssin sinulle manuaalisesti kun suoritus on saapunut tilillemme.Kurssilla käytössäsi on luentomateriaalit, kalvot, avaavat kysymykset, tehtävät ja vastaukset.Jos sinulla on ongelmia materialien käytössä, olethan meihin yhteydessä osoitteessa kurssit@tutors.fi niin autamme sinua varmasti!

x

Osta koko kurssi

Tilaa tämä kurssi

Osta kurssi osissa