TILANLUKUTAITO

Liisa Väisänen

4-osainen kurssi Tilaa tämä kurssi

1h / osa

Kurssin esittely

Onko ihminen kaupunkia vaiko kaupunki ihmistä varten? Miksi kaupunkeja ei voi jättää rauhaan, sellaisiksi kuin ovat? Mitä kaupunkikeskustojen muutos kertoo eri aikakausista?

Me kaikki elämme keskellä arkkitehtuurista ympäristöä sekä rakennuksina, että kaupunki tai kyläyhteisöinä. On jo suuri ero siinä onko ihminen kaupunkia vaiko kaupunki ihmistä varten. Miten taloja luetaan? Mitä arkkitehtuuri kertoo? Rakentaminen on kieli.

Kurssin tiedot

Kurssilla opit ymmärtämään rakentamista sekä kaupunkikehitystä. Kurssin tavoite on oppia tunnistamaan eri aikakausien tyylit ja rakentamisen ideologia.

Kurssin osat ovat:
1. Uskonnolliset rakennukset
2. Julkiset rakennukset
3. Jälkiteollinen rakentaminen
4. Kaupunkisuunnittelu

Kurssin osat ovat tilattavissa erikseen.

Yleistä tietoa kursseista

Kurssia opiskellaan TUTORS-Kurssialustalla (kurssit.tutors.fi). Rekisteröityminen on helppoa (Google tai Facebook tunnuksilla tai sähköpostilla). Tilaaminen onnistuu debit- tai credit-maksukorteilla turvallisesti PayPal-järjestelmän kautta joka on maailman suurin maksuvälittäjäoperaattori. Vaihtoehtoisesti maksu onnistuu tilisiirtona, jolloin avaamme kurssin sinulle manuaalisesti kun suoritus on saapunut tilillemme.Kurssilla käytössäsi on luentomateriaalit, kalvot, avaavat kysymykset, tehtävät ja vastaukset.Jos sinulla on ongelmia materialien käytössä, olethan meihin yhteydessä osoitteessa kurssit@tutors.fi niin autamme sinua varmasti!

x

Osta koko kurssi

Tilaa tämä kurssi

Osta kurssi osissa