USKONTOJEN TUNTEMUS

Liisa Väisänen

3-osainen kurssi 10 € Tilaa tämä kurssi

1 h 30 min / osa

Kurssin esittely

Onko maailman uskonnoissa enemmän sama vai eroa? Miten käyttäydyn vaikkapa katolisessa kirkossa tehdäkseni oikein? Miksi uskontoja yleensäkin on maailmassa?

Uskonnolliset tavat saattavat aiheuttaa hämmennystä ja pelkoa. Usein uskontojen ajatellaan rakentavan muureja, siitä huolimatta, että maailman uskontojen ytimessä näyttäisi aina olevan muurien purkaminen. Rauhanomaisen ja sivistyneen yhteiselon kannalta on tarpeen, että me tunnemme perusperiaatteet kaikista maailman suurista uskonnoista. Tällä kolmiosailla kurssilla opetetaan suurien maailmauskontojen uskontojen perusperiaatteet, symbolit ja ilmenemismuodot.

Kurssin tiedot

Kurssin tavoite on ymmärtää eri uskontoja tunnustavia ihmisiä paremmin.

Kurssin osat ovat:
1. Yksijumalaiset uskonnot: Zarathustralaisuus, Juutalaisuus, Islam ja Kristinusko
2. Dharmiset uskonnot: Hindulaisuus ja Buddhalaisuus
3. Muut maailmanuskonnot: Shintolaisuus, Taolaisuus, Voodoo-uskonto

Kurssin osat ovat tilattavissa erikseen.

Yleistä tietoa kursseista

Kurssia opiskellaan TUTORS-Kurssialustalla (kurssit.tutors.fi). Rekisteröityminen on helppoa (Google tai Facebook tunnuksilla tai sähköpostilla). Tilaaminen onnistuu debit- tai credit-maksukorteilla turvallisesti PayPal-järjestelmän kautta joka on maailman suurin maksuvälittäjäoperaattori. Vaihtoehtoisesti maksu onnistuu tilisiirtona, jolloin avaamme kurssin sinulle manuaalisesti kun suoritus on saapunut tilillemme.Kurssilla käytössäsi on luentomateriaalit, kalvot, avaavat kysymykset, tehtävät ja vastaukset.Jos sinulla on ongelmia materialien käytössä, olethan meihin yhteydessä osoitteessa kurssit@tutors.fi niin autamme sinua varmasti!

x

Osta koko kurssi

Tilaa tämä kurssi

Osta kurssi osissa