Jalkapallomatkamme  Costa del Sol/ Fuengirola

Jalkapalloleiriemme pääkohde on kaikille hyvin tuttu Aurinkorannikko ja siellä Fuengirolan kaupunki, jossa olosuhteet ovat hyvät läpi vuoden. Tarjoamme rannikon laadukkaimpia paketteja keskeisellä paikalla kaupungin keskustassa.

Joukkueemme majoittuvat Los Boliches- kaupunginosassa aivan Välimeren ja palvelujen tuntumassa. Harjoittelemme keskeisellä paikalla sijaitsevalla kodikkaalla Santa Fe-stadionin keinonurmella (linkki kentän sijaintiin kartalla), johon majoituksesta on matkaa alle 500 askelta. Kentän laidassa on kahvila, jossa on maksuton wifiyhteys. Ruokaillemme kentän välittömässä läheisyydessä sijaitsevassa ravintolassa (alle 200 metrin päässä stadionilta).

Tarjoamme täyden palvelun harjoitusleirejä Espanjassa – leirikohteemme soveltuu kaikille ikäluokille. Kaikki matkamme räätälöidään aina joukkueenne toiveiden ja mahdolliset harjoitusvastustajat valitaan joukkueenne tason mukaan. Sijaintimme kaupungin keskustassa takaa että nähtävää ja tekemistä on tarjolla runsain mitoin myös mukana matkustaville  huolto- ja kannustusjoukoille.

LENNOT

Lennot (Finnair ja Norwegian) varaamme yhteistyökumppanimme matkatoimisto Meriaturin kautta. Suosimme Finnairia helppojen ja joustavien maksu- ja muutosehtojen takia.

MAJOITUS

Majoituspaikkamme on Apartamentos Nuriasol, joka sijaitsee Fuengirolassa 5 minuutin kävelymatkan päässä siistiltä ja maineikkaalta Fuengirolan rannalta. Nuriasolilla käytössämme on hyvin varustettuja parvekkeellisia huoneistoja sekä oma ulkouima-allas.
Nuriasolin huoneistot ovat ilmastoituja ja kaikissa huoneistoissa on oleskelualue ja keittotila, jossa on sähköliesi ja jääkaappi. Joissakin huoneistoissa on myös astianpesukone. Apartamentos- tyyppiset huoneet mahdollistavat omien väli- ja iltapalojen valmistuksen.
Allasbaarissa on saatavilla pientä purtavaa ja juotavaa.

Huoneistohotellissa on pienemmille lapsille oma leikkialue, lastenallas, 24h-vastaanotto. Hotellin alakerrassa sijaitsee Mercadona-supermarket.
Hotellin kuntosalin yhteydessä on turkkilainen ja suomalainen sauna. WiFi on käytettävissä lisämaksutta kaikkialla hotellin.

ALUEKUVAUS

Los Bolichesin rautatieasema on vain 300 metrin päässä Apartamentos Nuriasolista ja junalla eli Renfellä pääset benalmadenaan,torremolinokseen ja Málagan keskustaan. Osa Aurinkorannikon maineikkaista golfkentistä on vain 10 minuutin ajomatkan päässä. Málaga ja Marbella ovat 25 km:n päässä majoituspaikasta. Avustamme tarvittaessa autonvuokraukseen liittyvissä asioissa.

Aamiaisen ja lounaan nautitte 200m päässä sijaitsevassa ravintolassa. Illallinen kuuluu matkan ohjelmaan leirin päätösiltana ja se nautitaan maineikkaassa ravintola Kukossa, juhla-illallisen yhteydessä on tilaisuus jakaa osallistujille leirimuisto sekä diplomi hikisestä viikosta Espanjan leirillä.

Olemme koonneet teille oheen listan alueen hyviksi havaituista ruokapaikoista, ja osaan näistä olemme sopineet teille alennetut hinnat.

Harjoitusten oheen alueelta löytyy runsaasti erilaista tekemistä sekä nähtävää. Erillisessä esitteessämme on lueltu nämä kohteet ja myös alueen ostos- ja kulttuuritarjonta. Kyseiset palvelut ovat ryhmänne vapaasti valittavissa ja omakustantanteisia. Alla esimerkkejä toiminnoista.

Padel

Rullakiekko

Katulätkä

Räätälöity viikko-ohjelma ja varaukset

Vielä on leiripaketteja jäljellä kesälle ja syksylle 2020.
Esimerkkiohjelma leiripaketista sekä räätälöidyt tarjoukset kysy Karilta!

Ota yhteyttä

Kari Sulin +358 40 770 0700 kari@tutors.fi