KAUNEUDEN & RUMUUDEN HISTORIA

10,0018,00

It is a long established fact that a reader will be distracted by the readable content of a page when looking at its layout. The point of using Lorem Ipsum is that it has a more-or-less normal distribution of letters, as opposed to using ‘Content here, content here’, making it look like readable English. Many desktop publishing packages and web page editors now use Lorem Ipsum as their default model text, and a search for ‘lorem ipsum’ will uncover many web sites still in their infancy. Various versions have evolved over the years, sometimes by accident, sometimes on purpose editors now use Lorem Ipsum as their default model text, and a search for ‘lorem ipsum’ will uncover many web sites still in their infancy. Various versions have evolved over the years, sometimes by accident, sometimes on purpose.

Tuotetunnus (SKU): Ei saatavilla/-tietoa Osasto:

Kuvaus

Onko absoluuttista kauneutta olemassa? Miksi omat kuvat parinkymmenvuoden takaa saattavat näyttää kamalilta? Onko rumuudella ja moraalilla jotain yhteistä, ja miksi ajattelemme, että olisi? Onko poikkeavat rumaa vai kaunista? Miksi isovanhempani eivät hymyilleet hääkuvassa?

Absoluuttista kauneutta tai rumuutta ei ole. Se, mikä on nyt kaunista ei ole ollut sitä aina. Kauneuden ja rumuuden määritteleminen eri aikoina on ollut myös suuri eettinen kysymys. Kaksiosainen kurssi johdattaa sekä kauneuden että rumuuden historiaan. Se auttaa myös ymmärtämään nykyisiä kauneuskäsityksiämme. Kurssilla opetetaan kauneuden ja rumuuden määrityksiä eurooppalaisessa kulttuurihistoriassa aina antiikista nykypäivään ja perehdytään siihen ympäröivään yhteiskuntaan, joka on nämä määritellyt. Kurssin tavoite on yleissivistää historiallisesti ja auttaa näkemän kauneuden ja rumuuden määrittelyt syvemmin.

Kurssin molemmat osat ovat voimassa 10 viikkoa ostohetkestä lähtien.

Kurssi sisältää:
KAUNEUDEN JA RUMUUDEN HISTORIA – OSA 1: Kauneuden historia
KAUNEUDEN JA RUMUUDEN HISTORIA – OSA 2: Rumuuden historia

Kurssin osat ovat tilattavissa erikseen.

Lisätiedot

Jakso 1

No, KAUNEUDEN HISTORIA

Jakso 2

No, RUMUUDEN HISTORIA

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “KAUNEUDEN & RUMUUDEN HISTORIA”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Go to Top