KUVANLUKUTAITO

10,0042,00

It is a long established fact that a reader will be distracted by the readable content of a page when looking at its layout. The point of using Lorem Ipsum is that it has a more-or-less normal distribution of letters, as opposed to using ‘Content here, content here’, making it look like readable English. Many desktop publishing packages and web page editors now use Lorem Ipsum as their default model text, and a search for ‘lorem ipsum’ will uncover many web sites still in their infancy. Various versions have evolved over the years, sometimes by accident, sometimes on purpose editors now use Lorem Ipsum as their default model text, and a search for ‘lorem ipsum’ will uncover many web sites still in their infancy. Various versions have evolved over the years, sometimes by accident, sometimes on purpose.

Tuotetunnus (SKU): Ei saatavilla/-tietoa Osasto:

Kuvaus

Miksi kuvan kieli on tulevaisuudessa tärkeämpää kuin mikä tahansa muu kieli vaikkapa englanti? Miten kuvassa toimivat sanasto ja lauseen rakenne? Miksi aihe ja sanoma eivät muka ole sama asia? Voiko taide kehittyä?

Kuvat ovat läsnä kaikkialla. Niin kauan, kun maapallolla on ollut ihmiskulttuuria on ollut myös kuvia. Kuvat kertovat samalla tavoin, kuin mikä tahansa kieli. Nykypäivänä kuvienlukutaito on entistä tärkeämpää. Olemmehan siirtymässä kirjallisesta ajasta kohden entistä visuaalisempaa aikaa. Kuvat kertoo enemmän kuin tuhat sanaa, heille jotka osaavat kuvan kieltä.

Kurssilla opit kuvan lumisen havaintopsykologiset ja kulttuurilliset taidot. Kurssin tavoite on opettaa kuvalukemisen aakkoset ja peruskielioppi.

Kuvanlukutaito kurssisarja on voimassa 10 viikkoa ostohetkestä lähtien.
Sisältö (osat):
1. Miten ihminen lukee kuvaa?
2. Aihe ja sanoma
3. Taidehistorian tyylikaudet ja aiheet
4. Symbolit lukemisen apuna
5. Harjoituksia teosten avulla

Kurssin osat ovat tilattavissa erikseen.

Lisätiedot

Jakso 1

No, MITEN IHMINEN LUKEE KUVAA?

Jakso 2

No, AHIE JA SANOMA

Jakso 3

No, TAIDEHISTORIAN TYYLIKAUDET

Jakso 4

No, SYMBOLIT LUKEMISEN APUNA

Jakso 5

No, HARJOITUKSIA TEOSTEN AVULLA

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “KUVANLUKUTAITO”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Go to Top