TuShop

[showCart]

E-LUENNOT

Käy luennoillamme juuri silloin, kun se Sinulle parhaiten sopii. Nyt ei tarvitse tehdä matkaa päästääkseen seuraamaan FT Liisa Väisäsen mielenkiintoisia luentoja. Voit nauttia luennosta kaikessa rauhassa haluamassasi paikassa, voit keskeyttää sen halutessasi ja jatkaa loppuun sopivana hetkenä. E-luennot on myös ekologinen tapa oppia, luennon seuraamiseksi Sinun ei tarvitse matkustaa lainkaan, voit katsoa sen kotonasi, mökilläsi tai vaikka uimarannalla. Se on myös kaikin puolin turvallista.

  E-MATKAT

  Lähde edulliselle virtuaalimatkalle, jonka ostat kätevästi ja jonka hiilijalanjälki on murto-osa todellisesta matkasta. ”Lentosi” ei ole koskaan loppuunmyyty ja mikä hienointa, pääset ”matkalle” täsmälleen haluamanasi aikana. Ei rokotuksia, ei aikaero-ongelmia, ei passeja eikä viisumeita. Matkaa päivässä vaikka maailman ympäri! Uusia matkakohteita tulee lisää tuon tuosta.

  [products columns=”4″ orderby=”date” order=”ASC” category=”virtuaalimatkat”]

  KATSO LISÄÄ 

  E-KIRJAT

  Nyt on kirja aina matkassasi, et voi unohtaa sitä minnekään. Sinun ei tarvitse muistaa, milloin se pitää palauttaa eikä se pölyynny kirjahyllyssäsi. E-kirjasi ei rasita luontoa läheskään samalla tavoin kuin kirjapainossa painettu kirja. Kirja on edullinen ja pysyy aina siistinä. FT Liisa Väisänen kirjoittaa elävästi ja asiantuntevasi. Osta kirja ja perehdy kohteeseen, jotka olet uskonut tuntevasi, mutta josta voitkin oppia paljon lisää!

  [products columns=”4″ orderby=”date” order=”ASC” category=”e-kirjat”]