Fuengirolan kaupunki auttaa meitä koordinoimaan toimintojamme laadukkaasti.
Saamme apua turnausten, leirien, kenttävarausten sekä kouluvierailujen järjestämiseksi.
Kaupunki järjestää myös Fuengirola TV:n kuvausryhmän säännöllisin välein kuvaamaan toimintamme kehittymistä ja haastattelee meitä eri vaiheissa.

Uusien toimintojen järjestämiseksi pitkäjänteisesti ja tehokkaasti teemme vahvaa työtä kaupunginvaltuutettujen sekä virkamiesten kanssa.

Järjestämme matalan kynnyksen toimintoja, kuten Rosario-puiston aktiviteetit kaksi kertaa viikossa, jolla tuemme kaupunkilaisten hyvinvointia osaltamme.

Vithas Xanit palvelee alueella kaikissa terveyttä koskevissa tilanteissa. Heidän tilansa ja laitteensa on viimeisintä teknologiaa, lääkärit asiantuntevia ja hoitoja saa useilla eri kielillä, myös suomeksi ja ruotsiksi.

Vithas Xanit tukee paljon suomalaisia ja muita hyväntekeväisyyttä tekeviä yhdistyksiä ja tarjoaa palveluita ja etuja tapahtumiin ja tilaisuuksiin.

Meriatur toimii Fuengirolan Los Bolichesissa Centro Finlandian tiloissa, yhdessä monen muun suomalaisen yrityksen kanssa. Meriaturilla on pitkä kokemus ryhmämatkojen järjestämisestä.

Meriatur on yhteistyökumppanimme ryhmälentojen järjestämisessä.

Fuengirola Lionsin kanssa teemme projektisuunnittelua kiekkokulttuurin levittämiseksi Aurinkorannikolle erilaisin keinoin. Keräsimme yhdessä 2020 alussa yli 8.000 euroa rullakiekko- ja katulätkävarusteita varten, jotta voimme toteuttaa erilaisia tapahtumia ja vierailuja paikallisille kouluille.

Saamme tukea toiminnoillemme kun sitä tarvitsemme. Aloittaessamme toimintoja juuri Lionsin tuki on mahdollistanut meille nopean ja tehokkaan toiminnan käynnistymisen.

Fuengirola Lions tukee lasten hyvinvointia, tarjoamalla laadukasta aikaa samanikäisten nuorten/lasten seurassa huolehtivien aikuisten valvonnassa. Vuosittain he järjestävät useita kansainvälisiä turnauksia, pitävät korkeimpia sijoja kaikissa sarjoissaan joissa pelaavat ja kaudella 2019-20 aloittivat pelaamaan myös Espanjan korkeimmalla amatööriliigatasolla.

Suomela on 30-vuotias, noin 1000 jäsenen, voittoa tavoittelematon yhdistys, jolla on toimipisteet Fuengirolassa ja toimintaa jo yli 35 harrastuksen parissa.

Suomela tukee toimintaamme tarjoamalla meille mahdollisuuden kerätä varoja ja pitää kirjanpitoa maksutta sekä mainostamalla toimintaamme sisäisesti ja ulkoisesti.
Olemme Suomelan yhteistyökumppani Futis ja Sähly-harrastekerhojen organisoinnissa jatkuvuuden takaamiseksi.

Urheiluhierojaopisto aloitti hierojakoulutukset Fuengirolassa syksyllä 2013.  Laadukas opetus näkyy opiskelijoiden anatomian tietämyksessä samoin kuin käytännön hieronnassa.

Urheiluhierojaopisto tukee meitä tarjoamalla terveysluentoja sekä hierontaa tapahtumissa.

Uusi Refla on Fuengirolan satamassa sijaitseva urheiluravintola kaikille urheilusta kiinnostuneille. Vuosien kokemuksen myötä, työnsä lisäksi, he tietävät koordinoida asiakkaitaansa Aurinkorannikon harrastuksiin sekä huolehtivat Malagan paikallisjoukkueiden tiedotusten välittämisestä suomalaisille kannattajille (koripallo ja jalkapallo).

Uuden Reflan ansiosta Aurinkorannikolla toimii hyvin organisoitunut Malaga FC Fan Club joka on tuonut iloa monelle suomalaiselle futiksesta kiinnostuneelle. Tämän lisäksi Uusi Refla järjestää kuljetuksia koris- ja futismatseihin.

Uusi Refla ja Malaga FC Fan Club mainostavat toimintaamme (urheiluleirejä ja harrastuksia) sekä Suomelan alaisuudessa toimivia Futis- ja Sähly-harrastekerhoja (joissa toimimme yhteistyökumppanina) omassa ravintolassa ja omissa tiedotusvälineissä.